פרנק מרלו רזרב

129.00

הענבים נבצרו בבציר לילי, ידני וסלקטיבי- כל זן נבצר בנפרד, בעת הבשלתו האופטימלית.

התירוש עבר השריה קרה למשך שבעה ימים ולאחר מכן הותסס בטמפרטורה של 23 °-26 °, למיצוי הארומות האופיניות לזנים אלו ולביטוי של אזור הגידול.

תיאור

זנים קברנה פרנק ומרלו

כרם מטע

התיישנות 14 חודשים

ליין ארומות של פטל, פלפל ירוק, פרי אדום. בפה פירות אדומים, תיבוליות ים תיכונית, עשיר מאוד עם סיומת ארוכה

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “פרנק מרלו רזרב”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Font-size
Colors
FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.